Ενημερώσου

Τι κάνει το LIFE-IP AdaptInGR για εσένα; Ενημερώσου και προσπάθησε να συμβάλλεις στην προσαρμογή της Ελλάδας στην κλιματική αλλαγή.Η ενότητα «Πολίτης» αποτελεί την πύλη ενημέρωσης για τις δράσεις του έργου LIFE-IP AdaptInGR, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το ευρύ κοινό.

Περισσότερα

Η ενότητα «Δήμος» αποτελεί την πύλη ενημέρωσης για τις δράσεις του έργου LIFE-IP AdaptInGR, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την τοπική αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού.

Περισσότερα

Η ενότητα «Οργανισμός» αποτελεί την πύλη ενημέρωσης για τις δράσεις του έργου LIFE-IP AdaptInGR, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους φορείς της κεντρικής κυβέρνησης και τους δημόσιους οργανισμούς.

ΠερισσότεραΗ ενότητα «Σχολείο» αποτελεί την πύλη ενημέρωσης για τις δράσεις του έργου LIFE-IP AdaptInGR, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς.

Περισσότερα

Η ενότητα «Περιφέρεια» αποτελεί την πύλη ενημέρωσης για τις δράσεις του έργου LIFE-IP AdaptInGR, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την τοπική αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού.

Περισσότερα

Η ενότητα «Επιχείρηση» αποτελεί την πύλη ενημέρωσης για τις δράσεις του έργου LIFE-IP AdaptInGR, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις και τους φορείς του ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Διαγραφή

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας και θα λαμβάνετε το newsletter μας.

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Διεύθυνση Κλιματικής Αλλαγής
και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας

Τμήμα Κλιματικής Αλλαγής

Διεύθυνση: Πατησίων 147, ΤΚ 112 51, Αθήνα

Τηλ.: 210.8642.118, 210.8646.939
Φαξ: 210.8646.939
adapt@prv.ypeka.gr