Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις του LIFE-IP AdaptInGR

0 114

Έναρξη του προγράμματος σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς στο θέμα της «Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή»

Το έργο LIFE-IP AdaptInGR διοργανώνει σεμινάρια για εκπαιδευτικούς της Α & Β/βάθμιας εκπαίδευσης με στόχο την ενημέρωση τους για θέματα προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή: 7 Μαρτίου - Λάρισα, 28 Μαρτίου - Πάτρα, 4 Απριλίου – Λαμία, Οκτώβριος - Ρόδος. Τα Σεμινάρια σε Πάτρα και Λαμία αναβάλλονται, λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό, μέχρι νεοτέρας. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

27/2/2020
0 487

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο πρόβλημα για τους Έλληνες σύμφωνα με έρευνα του LIFE-IP AdaptInGR

Η κλιματική αλλαγή θα αποτελέσει το σημαντικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο πλανήτης και το δεύτερο σημαντικότερο, μετά την ανεργία, που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας κατά την επόμενη εικοσαετία σύμφωνα με την έρευνα κοινής γνώμης που διεξήχθη στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου έργου LIFE-IP AdaptInGR. 

19/9/2019
0 886

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας γνώμης του έργου LIFE-IP AdaptInGR

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας γνώμης του έργου LIFE-IP AdaptInGR σχετικά με την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, 18 Σεπτεμβρίου 2019, Κεντρικό Κτίριο Τράπεζας της Ελλάδος.

18/7/2019
0 626

H επίσημη έναρξη του LIFE-IP AdaptInGR

Την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάμελλος, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη του έργου LIFE-IP AdaptInGR, σε ανοιχτή στο κοινό συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έγινε παρουσίαση του έργου, στην οποία παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή και στελέχη υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

2/4/2019

Theme picker

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Διαγραφή

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας και θα λαμβάνετε το newsletter μας.

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Διεύθυνση Κλιματικής Αλλαγής
και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας

Τμήμα Κλιματικής Αλλαγής

Διεύθυνση: Πατησίων 147, ΤΚ 112 51, Αθήνα

Τηλ.: 210.8642.118, 210.8646.939
Φαξ: 210.8646.939
adapt@prv.ypeka.gr