en-USel-GR
Ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού "Το κλίµα αλλάζει… αλλάζω ζωή!"

Ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού "Το κλίµα αλλάζει… αλλάζω ζωή!"

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:00 - 20:30 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω ‘live streaming’ και λόγω, των μέτρων προστασίας από την πανδημία του ιού ‘Covid-19’, η τελετή βράβευσης του 1ου Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού "Το κλίµα αλλάζει… αλλάζω ζωή!" ο οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP AdaptInGR.

Την τελετή βράβευσης χαιρέτισαν ο Γενικός Γραμματέας Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ) καθ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) κ. Αλέξανδρος Κόπτσης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης προγράμματος LIFE-IP AdaptInGR της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού κ. Κώστας Καρράς.

Η τελετή βράβευσης αφορούσε δύο κατηγορίες συμμετοχών στον διαγωνισμό οι οποίες ήταν:

Α) Δημιουργία παιχνιδιού – ηλεκτρονικού ή επιτραπέζιου

Β) Δημιουργία βίντεο (οπτικού υλικού)

Το έργο της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού, την οποία αποτελούσαν μέλη της ομάδας εργασίας του έργου LIFE-IP AdaptInGR, μέλη του συμβουλίου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της ΕΛΛΕΤ, εκπρόσωποι του Υ.Π.ΕΝ. και του Υ.ΠΑΙ.Θ, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω των πολλών και αξιόλογων συμμετοχών που προσέγγιζαν σφαιρικά το ζήτημα της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή.

Συνολικά 10 συμμετοχές βραβεύθηκαν από ένα σύνολο 43 συμμετοχών (6 στην κατηγορία «Δημιουργία παιχνιδιού – ηλεκτρονικού ή επιτραπέζιου» και 4 στην κατηγορία «Δημιουργία βίντεο (οπτικού υλικού)»), με μεγάλο αριθμό μαθητών δασκάλων, καθηγητών και προσκεκλημένων να παρακολουθούν την τελετή βράβευσης

Ο υπεύθυνος φορέας διοργάνωσης του διαγωνισμού ήταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Theme picker

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Διαγραφή

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας και θα λαμβάνετε το newsletter μας.

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Διεύθυνση Κλιματικής Αλλαγής
και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας

Τμήμα Κλιματικής Αλλαγής

Διεύθυνση: Πατησίων 147, ΤΚ 112 51, Αθήνα

Τηλ.: 210.8643.015

adapt@prv.ypeka.gr